

YEAR 12 HSC TRIAL EXAMINATIONS

Dear Parent/Carer,

Your child will complete the formal HSC Trial Examinations during Weeks 1 and 2 Term 3, from **Monday 17 July 2023 to Friday 28 July 2023**. A copy of the timetable is included with this letter. This is a formal examination period and students are expected to undertake <u>home study</u> when they do not have an examination. This means that it is possible for students without an examination during the first session to arrive at school later in the day.

Students must arrive to the examination venue 20 minutes prior to a scheduled examination and assemble near the canteen for Hall examinations and the Quad for TOP of B Block Examinations. Their attendance will be recorded at the examination venue. If students are unable to travel to school later in the day, the library will be available and supervised. If students do not have an examination in the afternoon, they are permitted to leave school, but **must go directly home** to resume their study. Students are reminded of the school's high expectations, especially when dressed in school uniform.

Where students do not complete an examination (due to illness, misadventure, malpractice or any other reason), students must follow the procedures outlined in the '*Year 12 HSC Assessment Policy*' document issued to students in Term 4, 2022. This document is available on the school website. Expectations of acceptable behaviour for students are as follows:

- Students will be expected to follow strict examination conditions from the moment they enter any
 examination venue until they are dismissed. This includes having <u>all of their own equipment</u>, as
 borrowing during examinations will not be allowed. Rules for conduct during examinations can be
 found in the 'Year 12 HSC Assessment Policy document. All equipment must be carried so it can be
 inspected by examination supervisors as students enter the examination room.
- Students are responsible for checking their examination timetable carefully each day. If a student is
 absent during the examination period, please advise the school immediately and provide written
 confirmation on the next school day. This must be supported by a Glenwood High School Medical
 Certificate or statutory declaration for the examination mark to contribute to the student's school
 assessment. A formal appeal will need to be lodged with the Deputy Principal.
- Students are not to have mobile phones, smart watches with them during an examination. These
 are to be <u>switched off and kept in school bags</u> if they are at school.
- Students must be in **<u>full school uniform</u>** for examinations.
- Students will be required to remain in the examination room for the duration of the entire examination they are sitting.

I would appreciate it if you could discuss these expectations with your child. Please do not hesitate to contact me at school if you have any questions. I would like to wish all Year 12 students the very best for this important examination period.

Mr Fenech Deputy Principal

Principal Mrs Sonja Anderson

Week 1		
Sessions/Dates	Session starting at 09:00	Session starting at 13:00
Mon 17/7	Business Studies 09:05 - 12:05 3 Hours + 5 Mins reading TOP B BLOCK	Modern History Engineering Studies 13:05 - 16:05 3 Hours + 5 Mins reading TOP B BLOCK
Tue 18/7	Community & Family Studies Physics 09:05 - 12:05 3 Hours + 5 Mins reading TOP B BLOCK	Investigating Science 13:05 - 16:05 3 Hours + 5 Mins reading TOP B BLOCK
	TOP B BLOCK	French Continuers Listening 13:20 – 14.00 B2 Fleurant French Beginners Listening 13:20 – 14.00 B3 Sfeir
Wed 19/7	English Advanced Paper 1 English Standard Paper 1 09:10 - 10:40 1.5 Hours + 10 Mins reading English Studies 09:10 - 11:40 2.5 Hours + 10 Mins Reading	Music Aural 13:00 - 14:05 1 Hour + 5 Minutes reading HALL
Thu 20/7	HALL English Standard Paper 2 English Advanced Paper 2 09:05 - 11:05 2 Hours + 5 Mins reading	Earth & Environmental 13:05- 16:05 3 Hours + 5 Mins reading HALL
Fri 21/7	HALLMathematics AdvancedMathematics Extension 209:10 - 12:103 Hours + 10 Mins ReadingMathematics Standard 209:10 - 11:402 Hours + 10 Mins ReadingHALL	Information Process Technology 13:05 - 16:05 3 Hours + 5 Mins reading Hospitality 13:05 - 15:05 2 Hours + 5 Mins reading HALL

Week 2		
Sessions/Dates	АМ	РМ
	Biology	English Extension 1
Mon 24/7	09:05 - 12:05	13:10 - 15:10
	3 Hours + 5 Mins reading	2 Hours + 10 Mins reading
	HALL	Sport Leisure Recreation
		13:05 - 14:05
		1 Hour + 5 Mins reading
		HALL
Tue 25/7	Food Technology	Studies of Religion II
	Legal Studies	13:05 - 16:05
	09:05 - 12:05	3 Hours + 5 Mins reading
	3 Hours + 5 Mins reading	
	HALL	Visual Arts 13:05 - 14:35
		1.5 hours + 5 Mins reading
		HALL
	Chemistry	Society and Culture
	09:05 - 12:05	Software Design & Development
Wed 26/7	3 Hours + 5 Mins reading	13:05 - 16:05
1104 20,1	HALL	3 Hours + 5 Mins reading
		Dance
		13:05 - 14:05
		1 Hour + 5 Mins reading
		HALL
	PDHPE 09:05 - 12:05	French Continuers Written
	3 Hours + 5 Mins reading	13:10 - 15:40 2.5 Hours + 10 Mins reading
Thu 27/7	S Hours + S Min's reading	2.5 Hours + To Wins reading
	Mathematics s Extension 1	French Beginners Written
Fri 28/7	09:10 - 11:10	13:10 - 15:10
	2 Hours + 10 Mins reading	2 Hours + 5 Mins reading
	HALL	Industrial Technology
		13:05 - 14:35
		1.5 Hours + 5 Mins reading
		TOP B BLOCK
	Music Practical	History Extension
	09:00 - 15:00	13:05 - 15:05
	All day by appointment	2 Hours + 5 Mins reading
	HALL	TOP B BLOCK
	Economics	
	09:05 - 12:05	
	3 Hours + 5 Mins reading	
	TOP B BLOCK	
	l will tako placo on Monday 26	

Dance Practical will take place on Monday 26thth June in the Hall